Professionel valuarvurdering

Personlig valuarvurdering af andelsboligejendomme

Valuarvurdering

Erfaren valuar MDE

Leder du efter en erfaren valuar med stort kendskab til ejendomsmarkedet? Tager du fat i Jette Lundsgaard, kan du forvente kompetent og ansvarlig rådgivning vedrørende din andelsboligejendom i Københavnsområdet. Vurderingerne er et alternativ til den offentlige ejendomsvurdering. Det er til dig, der ønsker et mere personligt forløb, hvor der bliver gået helt ned i detaljerne.

Som valuar hjælper jeg med at værdiansætte ejendommen nøjagtigt, for at give dig et reelt indblik i handelsværdien. Hertil har jeg, med mere end 30 års erfaring, stort kendskab til hele markedet i Storkøbenhavn, og kan således hjælpe dig med at få det bedst mulige afkast.

Andelsboligejendomme skal vurderes som boligudlejningsejendomme. Derfor vil prisstigningerne ikke nødvendigvis følge det generelle ejerboligmarked. En valuarvurdering er en godkendt metode til at fastsætte andelskronen i en andelsboligforening.

Kvalitet og loyalitet i fokus

Kontakter du mig, bliver din ejendom ikke blot lagt i bunken. Jeg tager personligt hånd om sagen og sørger for at bruge god tid på vurderingen. For mig er det vigtigt at tingene bliver gjort ordentligt, hvorfor jeg hellere vil bruge lidt ekstra tid på at sikre et nøjagtigt resultat.

Som din personlige rådgiver lægger jeg stor vægt på god og ærlig kommunikation. Derfor vil jeg så vidt muligt gerne vide alt om ejendommen – både problemer, historik osv. Ligeledes kan du trygt vide, at jeg kommer med en fuldkommen transparent værdiansættelse, hvor både negative og positive aspekter er taget i betragtning.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Lundsgaard Erhverv medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Så er du sikker på, at din valuarvurdering bliver foretaget på et højt fagligt niveau. Jeg sørger for at følge med den konstante udvikling på ejendomsmarkedet – både når det kommer til stigninger i ejendomspriser, men også inden for de tekniske aspekter af selve byggeriet. Jeg følger ligeledes med i de primære præferencer og købsmotiver blandt potentielle købere.

Har du flere spørgsmål til mig? Ønsker du allerede en valuarvurdering? Så ring på telefon 22 15 98 91, send en e-mail til jl@lundsgaard-erhverv.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Har du spørgsmål?