Erhvervs­mægler i København

Boligudlejnings­ejendomme, blandede erhvervs­ejendomme & investerings­ejedomme

Erhvervsmægler i København

Erfaren erhvervsmægler

Som mangeårig erhvervsejendomsmægler har Jette Lundsgaard indgående kendskab til erhvervsmarkedet og særlige kompetencer inden for boligudlejningsejendomme og blandede ejendomme. Hos Lundsgaard Erhverv vurderer og mægler jeg investeringsejendomme med blandet bolig- og erhvervsudlejning såvel som boligudlejningsejendomme.

Som din lokale og personlige erhvervsmægler tager jeg opgaver i hele Storkøbenhavn. Det vigtigste for mig er, at samarbejdet er fyldt med tillid, tryghed og ærlig kommunikation. Så kan vi sammen få det bedste resultat.

Investeringsejendomme

Investering i erhvervsejendom sker med henblik på indtjening – eksempelvis i form af lejeindtægter, herunder investering af kapital og optimering af formue. Det kræver indgående kendskab til lovgivning og alle de kompleksiteter, som investeringsejendomme berører. Jeg har, gennem mere end 30 år, beskæftiget mig med boligudlejningsejendomme – herunder ejendomme til blandet anvendelse. Jeg har stor erfaring med erhvervsmarkedet og kendskab til eksempelvis lejelovgivning.

Gennem et omfattende netværk af investorer og potentielle købere, sørger jeg for markedsføring af den enkelte erhvervsejendom. Ejendommen bliver således bragt i spil gennem Lundsgaard Erhvervs netværk blandt både danske og udenlandske ejendomsselskaber, institutionelle investorer og private – og eventuelt annonceret i dagblade og på Ejendomstorvet.dk.

Vurdering af andelsbolig­ejendomme

Som valuar er jeg desuden Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har allerede foretaget et stort antal vurderinger af andelsboligejendomme. Læs mere om Lundsgaard Erhvervs valuarvurderinger.

Kontakt mig vedrørende salg og vurdering af boligudlejningsejendomme og andre investeringsejendomme. Lad os tage en snak på telefon 22 15 98 91 eller udfyld formularen herunder. Så vender jeg straks tilbage.

Har du spørgsmål?