Investerings­ejendomme

Køb, salg & vurdering af investeringsejendomme

Investeringsejedomme

Over 30 års erfaring

Hvad enten du overvejer at købe eller sælge din investeringsejendom kan Lundsgaard Erhverv være behjælpelig. Jeg har mere end 30 års erfaring i branchen og 20 år som selvstændig erhvervsmægler, hvorfor du kan være sikker på, at der er styr på processerne. Med base i København har jeg hjulpet med at købe og sælge en lang række ejendomme i Storkøbenhavnsområdet.

Som din mægler kommer jeg med kyndig rådgivning og forslag til, hvordan du får det bedst mulige afkast på din ejendom. Med kendskab til juridiske, økonomiske og lignende kompleksiteter kan jeg hjælpe dig på en række områder.

Stort kendskab til markedet

Ved hjælp af mit store kendskab til markedet bliver du klædt godt på til at sælge din ejendom i den bedst mulige tilstand. Jeg kommer med grundig rådgivning vedrørende netop din investeringsejendom. Heraf får du forslag til, hvad der kan optimeres eller varsles for at få et bedre afkast. Det er mit ønske, at du skal få en så god handel som muligt.

Som køber kan det være svært at vide, hvad man skal tage højde for, når man skal investere i ejendom. Jeg hjælper med at fremlægge fordele og ulemper ved de forskellige ejendomstyper, hvoraf du selv kan tage et velinformeret valg. Som din mægler tager jeg gerne med ud og besigtiger ejendommen. Derudover indhenter jeg dokumenter om ejendommen og hjælper dig med, hvad du skal være opmærksom på.

Vurdering af investeringsejendomme

Som din erhvervsmægler står jeg altid til rådighed med personlig rådgivning. Jeg tager altid udgangspunkt i netop din ejendom. Du kan altid kontakte mig for at høre mere på telefon 22 15 98 91, sende en e-mail til jl@lundsgaard-erhverv.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du spørgsmål?