Om Lundsgaard Erhverv

Boligudlejnings­ejendomme, blandede ejendomme & investerings­ejedomme

Om Lundsgaard Erhverv

Erhvervsmægler med 30 års speciale i investerings­ejendomme

Bag Lundsgaard Erhverv står Jette Lundsgaard, som er erhvervsmægler og valuar MDE. Hun har gennem flere end 30 år udelukkende beskæftiget sig med salg og vurdering af boligudlejningsejendomme, herunder blandede ejendomme. Lundsgaard Erhverv har base i indre København.

Investering i boligejendomme med henblik på indtjening i form af lejeindtægt eller kapitalgevinst kræver kendskab til lovgivning og alle de kompleksiteter, som investeringsejendomme berører. Jette Lundsgaard har indgående erfaring med erhvervsmarkedet og rådgiver kompetent og sikkert om eksempelvis lejelovgivningen.

Tillid, tryghed og kompetent rådgivning er de væsentlige nøgleord for Lundsgaard Erhverv.

Salg og markedsføring af beboelses­ejendomme

Gennem Jette Lundsgaard får sælger adgang til et omfattende netværk af investorer og potentielle købere. Den enkelte erhvervsejendom bliver således bragt i spil gennem Lundsgaard Erhvervs personlige netværk, som består af blandt andre indenlandske og udenlandske ejendomsselskaber, institutionelle investorer og private. Ejendommen bliver desuden præsenteret på Ejendomstorvet.dk og eventuelt annonceret i dagblade. Jette Lundsgaard er vedholdende og fører sagen hele vejen gennem både netværk og officielle salgskanaler.

Vurderinger af andelsbolig­­ejendomme

Lundsgaard Erhverv foretager endvidere et stort antal valuarvurdering af andelsboligejendomme, da disse ejendomme skal vurderes som boligudlejningsejendomme.

Jette Lundsgaard er registreret som syns- og skønsmand i Dansk Ejendomsmæglerforening og bliver i kraft af sin mangeårige erfaring med vurdering af ejendomme løbende udmeldt som skønsmand.

Jette Lundsgaard er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og har derigennem tegnet en ansvars- og garantiforsikring i TRYG.

Kontakt Lundsgaard Erhverv

Kontakt Lundsgaard Erhverv vedrørende salg og vurdering af boligudlejningsejendomme og andre investeringsejendomme:

Erhvervsejendomsmægler og valuar MDE

Lundsgaard Erhverv
Frederiksborggade 15, 2.
1360 København K.

E-mail: jl@lundsgaard-erhverv.dk
Tlf.: 22 15 98 91

Har du spørgsmål?